detin o firma unde sunt asociat unic si administrator. Firma nu are nici un angajat ,nici activitate pentru moment, iar ca administrator nu incasez salariu.
Voi intra in concediu de maternitate pentru un an si posibil ca in acest interval ca firma sa aiba ceva activitate
pot ramane administrator? pana acum declaratiile fiscale erau semnate de mine ca economist.
1. - Concediul de maternitate = 126 de zile = sarcina si lauzie = pre si postnatal.
- De conecdu de maternitate poate beneficia numai mama copilului deoarece numai ea naste (nu si tatal).
2. Cred ca dvs. va referiti la concediul pentru crestere copil (CCC) pana la varsta de 1 an sau 2 ani (depinde pentru ce varianta optati).
3. - Pe perioada de CCC puteti sa va pastrati calitatea de asociat unic deoarece dividendele nu sunt asimilate veniturilor din salarii ci a celor din investitii (venituri care, de regula, se reinvestesc).
- Deasemenea va puteti pastra si calitatea de administrator daca nu aveti nici un venit din aceasta (adica sa nu fie prevazut in statut o indemnizatie pentru calitatea de administrator sau sa aveti un contrcat individual de munca).
Buna ziua!
Daca asociatul unic este si administrator intr-o firma si are cim ca si angajat dar nu pt administrator si intra in ccc, mai poate semna acte in calitate de asociat sau administrator? chiar daca este vorba de aceeasi persoana, in ccc intra angajatul, si nu as. unic sau adm, nu? Si in acest caz, poate credita firma?
Va multumesc!
1. Imi puteti spune in ce legi sa ma documentez?
2. am citit intr-o alta discutie ca legea din 2014 conf careia pot avea venit 3000 ron pe an nu este adoptata si ca mama face pe propria raspundere... e asa sau nu?