avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CJAS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CJAS

Am depus formularul S1,sant asigurata sau nu in tara?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:14, 10 Iulie 2015
Formularul S1 da dreptul solicitantului ca impreuna cu membrii familiei sale sa beneficieze de prestatiile in natura de asigurare de boala sau maternitate in tarile membre UE .

Daca ati depus formularul S1, atunci veti putea beneficia de prestatii in natura de asigurare de boala sau de maternitate in tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular s1 Adam05 Adam05 Buna ziua ! Rugamintea mea este sa ma ajutati cu un sfat deoarece nu stiu ce pasi sa urmez pentru a avea acest formular S1 pentru stabilirea in Suedia.M-am ... (vezi toată discuția)
Formular s1 Balasa iuliana Balasa iuliana BĂIATUL MEU LOCUIEȘTE ÎN FRANȚA CU FAMILIA LUI.MI-A SPUS SA MĂ INTERESEZ DE FORMULARUL SA DEOARECE O SA MERG SA LOCUIESC CU EI. (vezi toată discuția)
Formularul e 109 costin alina costin alina Eu si familia mea(sot si copil) urmeaza sa locuim intr-o tara din UE iar pentru a ne inregistra in acest stat acestia au cerut unul din formularele europene ... (vezi toată discuția)