avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Denumire ilegală website?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Denumire ilegală website?

Bună ziua, aș dori să fac un site al suporterilor pentru o echipă de baschet. Site-ul va avea denumirea oficială a clublui și în descriere ”Site-ul suporterilor”! Cineva a zis că nu aș avea voie să folosesc numele oficial al clubului. Mă puteți ajuta? Mulțumesc!
Pentru a nu avea probleme, obtineti acordul clubului pentru a folosi emblema si numele.
Avand in vedere ca este vorba de suporterii echipei inscrise la acel club nu veti intampina reticente in a obtine respectiva aprobare scrisa.
Bună ziua, vă mulțumesc pentru răspuns! Site-ul este reprezentat de o persoană fizică nu de o asociație. Pot obține aprobare scrisă pe persoană fizică? Mulțumesc
In calitatea dvs. de sporter, chiar daca nu ati constituit o asociatie, bazat pe acest argment al sustinerii echipei, cred ca puteti primi aprobarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nume website aliasi aliasi Bună ziua, aș dori să fac un site al suporterilor pentru o echipă de baschet. Site-ul va avea denumirea oficială a clublui și în descriere ”Site-ul ... (vezi toată discuția)
Intrebare cu privire la copyright johnE johnE Buna ziua, As dori sa creez un site despre pronosticuri sportive.Pentru a atrage un numar mai mare de vizitatori m-am decis sa adaug o sectiune de statistici ... (vezi toată discuția)
Asociație sau club sportiv Violinamaria Violinamaria Buna ziua vreau sa înființeze o asociație sau un club sportiv, din cate am înțeles eu clubul sportiv.Intrebarea mea este Ce sa înființeze că sa pot ... (vezi toată discuția)