avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Vouchere de vacanta
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Vouchere de vacanta

pfa, persoanele fizice autorizate, au acelasi regim vis-a-vis de deductibilitatea celor 6000 lei(maxim) de la impozit ca si patronii care ofera angajatilor bani de vacanta in Romania?Mentionez ca sunt pfa,nu am angajat, sau daca vreti sunt simultan si angajat si angajator!
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 14:34, 10 Iulie 2015
De Ordonanţa de urgenţă nr. 8/2009 privind acordarea voucherelor de vacanţă beneficiaza salariatii cu CIM:

Art. 1. - (1) Începând cu data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă, pentru recuperarea şi întreţinerea capacităţii de muncă a personalului salarial, angajatorii care încadrează personal prin încheierea unui contract individual de muncă pot acorda, în condiţiile legii, bonuri de valoare, denumite în continuare vouchere de vacanţă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara , as dori sa va intreb , si sa mi raspundeti direct ... Morisca10 Morisca10 Buna seara , As dori sa va intreb , si sa mi raspundeti direct daca in momentul acesta un salariat din mediu privat poate solicita angajatorului , ... (vezi toată discuția)
Voucher de vacanta Viorel Popescu 93 Viorel Popescu 93 Bună ziua ! Sunt angajat al unei primarii care nu beneficiază de vouchere de vacanta după spusele secretarului și contabilei. Motivul este următorul: nu ... (vezi toată discuția)
Prima de concediu Justitiarul711 Justitiarul711 Este adevarat ce se zvoneste cum ca se pot acorda din nou primele de vacanta? Daca da de cand si conform carui act normativ, sa facem si noi cerere:)Multumesc! (vezi toată discuția)