avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara , As dori sa va intreb , si sa mi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara , As dori sa va intreb , si sa mi raspundeti direct ...

Buna seara ,
As dori sa va intreb , si sa mi raspundeti direct daca in momentul acesta un salariat din mediu privat poate solicita angajatorului , vouchere de vacanta daca da care suma minima si cea maxima si care este legea, HG ,sau ordonanta de urgenta care stipuleaza acest lucru de acordare .
Va multumesc pentru timpul acordat 1
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:03, 14 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
OUG 8/2009 spune ca,, Începând cu data intrării în vigoare a prezentei ordonanțe de urgență, pentru recuperarea și întreținerea capacității de muncă a personalului salarial, angajatorii care încadrează personal prin încheierea unui contract individual de muncă pot acorda, în condițiile legii, bonuri de valoare, denumite în continuare vouchere de vacanță." , deci nu este o obligatie sa acorde chiar daca angajatul solicita.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Voucherele de vacanță se acorda potrivit prevederilor din Reg. Intern sau c.cm. aplicabil , in sectorul privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voucherele de vacanta Gino44 Gino44 [b]Care este limita minima a voucherelor de vacanta ?(limita maxima e de 6 salarii minime brute dar minim....?) Este obligatorie acordarea voucherelor ? Cine ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta ddsptt ddsptt pfa, persoanele fizice autorizate, au acelasi regim vis-a-vis de deductibilitatea celor 6000 lei(maxim) de la impozit ca si patronii care ofera angajatilor ... (vezi toată discuția)
Prima de concediu Justitiarul711 Justitiarul711 Este adevarat ce se zvoneste cum ca se pot acorda din nou primele de vacanta? Daca da de cand si conform carui act normativ, sa facem si noi cerere:)Multumesc! (vezi toată discuția)