avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cesiune creanta-dobanzi in continuare
Discuție deschisă în Executare silită

Cesiune creanta-dobanzi in continuare

Buna ziua

Avnd in vedere ca o banca cesioneaza un credit platit cu intarziere ,SRL ul care a preluat creanta mai poate calcula dobanzi?
Cel mai recent răspuns: maris331 , utilizator 19:06, 13 Iulie 2015
Ok .Multumesc pt raspuns.Asa cred si eu ca banca trebuia sa isi banul si sa termine cu creditul ca a mai fost platita diferenta.insa a continuat sa calculeze penalittai dobanzi de am ajuns cu creditul ca la inceput.Si ce e de facut?Executorul poate raspunde penal?:(
Ultima modificare: Vineri, 10 Iulie 2015
maris331, utilizator
O singură soluție. O nouă contestație la executare, în care se contestă câtimea creanței.
Demonstrați faptul că banii ar fi trebuit să fie la creditoare din data... ( 15 zile de la data consemnării prețului de către adjudecatar ). Dacă suma era îndestulătoare pentru întreaga creanță, nu mai datorați nimic.
Evident invocați faptul că Banca a stat în pasivitate și nu a cerut distribuirea sumei de către executor pentru a încasa dobănzi și penalități în continuare.
Dacă jucați bine aceste cărți, șansele sunt mari.

Later edit - Executorul poate răspunde penal.
IMicro Bucuresti, Consilier juridic
Da o idee f buna .Multumesc >sper sa terminam repede ca se calculeaza penalitati in continuare si iar o luam de la capat cu creditul
Si inca o problema am cerut forma scrisa a cesiunii nu am primit nimicde 1 an.Se calculeaza dobanzi si pe perioada in care nu am primit?Mai e valabil contractul daca nu e primita f scrisa?
maris331, utilizator
Validitatea cesiunii nu este condiționată de notificarea debitorului cedat și/sau remiterea contractului de cesiune către acesta.

Alte discuții în legătură

Cesionare creanta banca Danielamioara1 Danielamioara1 Buna ziua. Banca mi-a cesionat creditul in luna decembrie 2015 catre un srl. Ce pot face in aceasta situatie,tinand cont ca eu nu avem intreruperi de la ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de recuperare ThisIsIt ThisIsIt Buna ziua.Acum 3 ani am avut o descoperire de cont la care plateam o dobanda lunara de 20 ron. intotdeauna puneam cateva sute de lei ca sa ma asigur ca 6-7 ... (vezi toată discuția)
Ajutor disperat pentru solutionarea unei executari RAISA76 RAISA76 Buna ziua! Am si eu o mare nelamurire si consider ca in cazul meu s-a facut un mare abuz. in anul 2006,am facut o descoperire de card in valoare de 1700,si ... (vezi toată discuția)