avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Transport functionari publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Transport functionari publici

Un functionar public poate merge la curs de pregatire profesionala cu masina care este pe numele sotiei si sa i se deconteze combustibilul sau este obligatoriu ca pe talon sa fie numele lui?
Ultima modificare: Vineri, 10 Iulie 2015
martin77, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:42, 10 Iulie 2015
sotia ii face un contract de folosinta masina pe perioada cursului. nu vad de ce nu ar merge decontul combustibilului astfel, desi banui ca masina e bun comun (cumparat in timpul casatoriei) si ar trebui sa functioneze prezumtia de mandat tacit reciproc. nu am vazut talon in care sa fie trecut la proprietar ambii soti.
cu stima, cassy
Puteti linistit sa folositi masina pentru ca este trecuta pe declaratia dvs.de avere banuiesc si este deci a dvs si a sotiei. Va spun din experienta ca puteti deconta legal carburantul chiar daca talonul este pe numele sotului sau sotiei.
Sunt primarii care deconteaza transportul cu masina si celor care nu sunt propritari de autoturisme. Poate ii duce la curs ori la sedinte o ruda sau un prieten. Este neaparat nevoie ca daca nu esti proprietarul unei masini sa fii condamnat a te deplasa doar cu mijlocul de transport in comun? Se poate face acest lucru legal, stie cineva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare transport - combustibil have have Va rog sa-mi spuneti care sunt criteriile de decontare a transportului, respectiv a combustibilulului in cazul in care fac naveta intre localitatea de ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuiala combustibil mari.a mari.a Spuneti-mi va rog sub ce forma as putea sa decontez cheltuiala cu combustibilul unui angajat care vine cu masina personala la serviciu? Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Decontare bon benzina la asociatie de proprietari inat inat Pentru plata utilitatilor administratorul asociatiei de proprietari a folosit autoturismul propriu iar la sfarsitul lunii a prezentat spre decontare un bon de ... (vezi toată discuția)