avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Pot participa la examenul de recrutare pt functia de ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Pot participa la examenul de recrutare pt functia de secretar de primarie?

Am fost avocat stagiar si pt ca nu am sustinut examenul de definitivat am fost exclus din profesie.Se poate lua in considerare perioda de stagiatura ca fiind vechime in specialitatea studiilor ? Imi poate dauna faptul ca am fost exclusa din avocatura din pricina faptului ca nu am sustinut examenul de definitivat?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:28, 19 Iulie 2015
Din moment ce ati fost angajata ca stagiar cu acte in regula acea perioada se considera legal vechime in munca. Faptul ca nu ati sustinut examenul de barou nu cred ca este un impediment in sustinerea examenului pentru ocuparea postului de secretar de primarie, intrucat in anunturile de participare nu am vazut niciodata sa fie stupulat ca si conditie obligatorie acest lucru ci doar ca participantul sa fi absolvit studii juridice.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Iulie 2015
Justitiarul711, utilizator
la inscriere trebuie sa semnez pe raspundere, ca nu am fost destituit din functie sau nu m-ia incetat contractul individual de munca din cauze disciplinare.ma gandesc ca profesia de avocat este una liberala si poate nu -mi dauneaza
la inscriere trebuie sa semnez pe raspundere, ca nu am fost destituit din functie sau nu m-ia incetat contractul individual de munca din cauze disciplinare.ma gandesc ca profesia de avocat este una liberala si poate nu -mi dauneaza
Ultima modificare: Miercuri, 15 Iulie 2015
nicedi, utilizator
La ce sa va dauneze? Aceasta declaratie o da toata lumea.Faptul ca nu v-ati prezentat la sustinerea examenului nu poate fiicomparat cu o destiuire din functie. Cred ca ar fi putin fortata excluderea din avocatura cu destituirea. Intrebati la resurse umane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Definitivat consilier juridic Juridika Juridika Buna ziua. As dori sa stiu daca inscrierea unui consilier juridic in Uniune dupa 7 ani de vechime in sistemul privat, mai atrage dupa sine sustinerea ... (vezi toată discuția)
Consilierul juridic definitiv mai face stagiatura ca avocat? ContSters6135 ContSters6135 am si eu o intrebare: daca mi-am dat defintivatul pentru consilier juridic in iulie 2008 mai fac stagiatura ca avocat sau dau doar examenul de intrare in barou ... (vezi toată discuția)
Ce specializari juridice se pot exercita dupa facultate marciuc marciuc dupa absolvire ce poti deveni ca apoi sa dai la inm dupa 5 ani?pt examen de notari trebuie sa dai dupa 5 ani ?inafara de avocat ce mai poti fi?stagiatura se ... (vezi toată discuția)