Am fost avocat stagiar si pt ca nu am sustinut examenul de definitivat am fost exclus din profesie.Se poate lua in considerare perioda de stagiatura ca fiind vechime in specialitatea studiilor ? Imi poate dauna faptul ca am fost exclusa din avocatura din pricina faptului ca nu am sustinut examenul de definitivat?
Din moment ce ati fost angajata ca stagiar cu acte in regula acea perioada se considera legal vechime in munca. Faptul ca nu ati sustinut examenul de barou nu cred ca este un impediment in sustinerea examenului pentru ocuparea postului de secretar de primarie, intrucat in anunturile de participare nu am vazut niciodata sa fie stupulat ca si conditie obligatorie acest lucru ci doar ca participantul sa fi absolvit studii juridice.
la inscriere trebuie sa semnez pe raspundere, ca nu am fost destituit din functie sau nu m-ia incetat contractul individual de munca din cauze disciplinare.ma gandesc ca profesia de avocat este una liberala si poate nu -mi dauneaza
la inscriere trebuie sa semnez pe raspundere, ca nu am fost destituit din functie sau nu m-ia incetat contractul individual de munca din cauze disciplinare.ma gandesc ca profesia de avocat este una liberala si poate nu -mi dauneaza
La ce sa va dauneze? Aceasta declaratie o da toata lumea.Faptul ca nu v-ati prezentat la sustinerea examenului nu poate fiicomparat cu o destiuire din functie. Cred ca ar fi putin fortata excluderea din avocatura cu destituirea. Intrebati la resurse umane.