avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Modificarea dispozițiilor legale privind detașarea ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Modificarea dispozițiilor legale privind detașarea transnațională

Una dintre principalele modificări aduse Legii nr. 344/2006 se referă la extinderea sferei de aplicabilitate a acestui act normativ.

În acest sens, prevederile Legii nr. 344/2006 se vor aplica și întreprinderilor stabilite pe teritoriul României care, în cadrul prestării de servicii transnaționale, detașează, pe teritoriul unui stat membru al Uniunii Europene, salariați cu care au stabilite raporturi de muncă

[ link extern ]

Aceasta lege poate avea implicatii epocale?? Eu am dat in judecata statul tocmai pt ca nu aplicase corect Directiva 96/71/CE

Alte discuții în legătură

Salariu minim ue angajat firma romania FDI FDI Buna ziua, Cum se procedeaza daca am salariati romani care lucreaza in diverse tari din UE, per proiecte de cate 5 sau sase saptamani? De ex am 4 salariati ... (vezi toată discuția)
Societate straina angajeaza romani si presteaza servicii pentru o societate din romania? este legal? madalinalina madalinalina Am si eu o intrebare. O societate straina, fara sediu sau sucursala in Romania, poate sa angajeze cetateni romani? Acestia vor presta lucrari de productie ... (vezi toată discuția)
Detasare transnationala DanaAP DanaAP Buna ziua, va rog sa ma indreptati spre legislatia in care gasesc sanctiunile pentru nerespectarea prevederilor OUG 28/2015 referitoare la conditiile de munca ... (vezi toată discuția)