avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lovire si vatamare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lovire si vatamare

mama mea a fost batuta de un cioban fiinca la gasit cu oile pe terenul nostru cultivat cu lucerna la ora actuala este internata in spital datorita ranilor suferite
Cel mai recent răspuns: cnc 72 , utilizator 12:14, 8 Mai 2016
Ciobanul va raspunde penal (a savarsit o infractiune) si civil (adica cu bani).
Partea vatamata sa solicite certificat medico legal in baza caruia are dreptul sa formuleze pretentii impotriva faptuitorului
Sa depuna plangere la politie si sa scoata certificat medico-legal daca vrea.
Partea vatamta poate formula plangere prealabila in termen de 3 luni de la savarsirea faptei ptr.infractiunea de lovire prev.si pedepsita de art.193 Noul Cod Penal,sa obtina certificat medico-legal.
Sa depuna plangere in prima faza, despre ce infractiune este vorba o sa se stie cand scoate CML, deocamdata inteleg ca este internata in spital.

Alte discuții în legătură

Bună ziua am fost agresata de un bărbat, mi-a dat o palma ... Alinasara123 Alinasara123 Bună ziua am fost și io agresata de un bărbat mia dat o palma și sunt și gravidă ce pot sai fac am anunțat politia ma luat salvarea am 3zile de spital ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara neplatita de 2 ani cosmas cosmas Sotia are un copil dintr-o casatorie anterioara iar fostul sot nu mai platit pensia alimentara de 2 ani.Am platit avocat,au fost termene la care fostul nu sa ... (vezi toată discuția)
Agresiune intre minori omamarevoltata omamarevoltata Buna ziua.sunt o mama al carui fiu,de 17 ani,a fost supus unei agresiuni de catre alti colegi de liceu,fapt in urma caruia s-a ales cu o fractura de oase ... (vezi toată discuția)