avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Consultanta in marketing
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Consultanta in marketing

Vreau sa incep un business de consultanta in marketing pentru diverse firme. Care este forma juridica care o recomandati? PFA sau este necesar SRL?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Business StartUp Consulting , Consilier juridic 11:31, 14 Iulie 2015
Recomandam SRL. Succes!
Buna ziua.
Forma juridica recomandata de noi este SRL.

[Regulamentul nu permite postarea datelor de contact in interiorul mesajelor de pe forum.
1.4. Daca doriti sa va semnati in interiorul mesajelor va rugam sa o faceti fara sa va mentionati profesia. Avocatnet.ro va ofera posibilitatea de a crea gratuit un cont de consultant in care va puteti descrie competentele.]
Ultima modificare: Marți, 14 Iulie 2015
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mosteniri costicapuiu costicapuiu succesiunea este facuta. sintem de comun acord pentru ca bunurile mostenite (terenuri)se impart egal.care este etapa urmatoare pina la obtinerea unui document ... (vezi toată discuția)
Noul regulament cedo aplicabil de la 1 ianuarie 2014 CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ma intereseaza un link care sa poata fi accesat cu noul Regulament CEDO aplicabil de la 1 ianuarie 2014 in limba franceza sau o carte in care este publicat ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat StifflerSamm StifflerSamm Buna ziua!Eu si prietena mea am primit acordul unchiului ei sa locuim in apartamentul lui.El este in Italia de multi ani si in apartamentul din Ro,nu a locuit ... (vezi toată discuția)