avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de comodat

Buna ziua!Eu si prietena mea am primit acordul unchiului ei sa locuim in apartamentul lui.El este in Italia de multi ani si in apartamentul din Ro,nu a locuit nimeni de 10 ani,de cand a fost cumparat,fiind si debransat de la toate utilitatile.Unchiul este acum in Italia si nu vine pana la anul.Cum pot face bransarile pe numele meul sau al prietenei,in cele mai simple conditii,acesta nepermitandu-si sa trimita procura?Pot face un contract de comodat in lipsa lui?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 09:37, 30 Septembrie 2013
Buna ziua,
Din pacate fara o procura speciala nu veti putea actiona.
Doar cu acel contract de comodat nu veti reusi.
Contract fara titularul dreptului de proprietate cum sa il faceti? Cine semneaza pentru el?
Gabriel Klein Kiritescu

Interventie moderator asupra precizarii profesiei.
Va rog sa observati noile prevederi ale Regulamentului Forumului:
1.4. Daca doriti sa va semnati in interiorul mesajelor va rugam sa o faceti fara sa va mentionati profesia. Avocatnet.ro va ofera posibilitatea de a crea gratuit un cont de consultant in care va puteti descrie competentele.

Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Septembrie 2013
andreigrigoriu, moderator
Puteti lua in calcul varianta in care intocmiti un contract de comodat pe care il semnati ambele parti in original (contractul se va "plimba" intre parti prin intermediul postei/ curierului rapid).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mosteniri costicapuiu costicapuiu succesiunea este facuta. sintem de comun acord pentru ca bunurile mostenite (terenuri)se impart egal.care este etapa urmatoare pina la obtinerea unui document ... (vezi toată discuția)
Sediu social srl - d RobertPeter RobertPeter Buna ziua, sunt in curs de infiintare a unei SRL-D Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarele sfaturi : 1. Sediul social poate fi acceptat intr-o locuinta ... (vezi toată discuția)
Consultanta in marketing m_firente m_firente Vreau sa incep un business de consultanta in marketing pentru diverse firme. Care este forma juridica care o recomandati? PFA sau este necesar SRL? Multumesc (vezi toată discuția)