Buna ziua!Eu si prietena mea am primit acordul unchiului ei sa locuim in apartamentul lui.El este in Italia de multi ani si in apartamentul din Ro,nu a locuit nimeni de 10 ani,de cand a fost cumparat,fiind si debransat de la toate utilitatile.Unchiul este acum in Italia si nu vine pana la anul.Cum pot face bransarile pe numele meul sau al prietenei,in cele mai simple conditii,acesta nepermitandu-si sa trimita procura?Pot face un contract de comodat in lipsa lui?Va multumesc!
Buna ziua,
Din pacate fara o procura speciala nu veti putea actiona.
Doar cu acel contract de comodat nu veti reusi.
Contract fara titularul dreptului de proprietate cum sa il faceti? Cine semneaza pentru el?
Gabriel Klein Kiritescu
Interventie moderator asupra precizarii profesiei.
Va rog sa observati noile prevederi ale Regulamentului Forumului:
1.4. Daca doriti sa va semnati in interiorul mesajelor va rugam sa o faceti fara sa va mentionati profesia. Avocatnet.ro va ofera posibilitatea de a crea gratuit un cont de consultant in care va puteti descrie competentele.
Puteti lua in calcul varianta in care intocmiti un contract de comodat pe care il semnati ambele parti in original (contractul se va "plimba" intre parti prin intermediul postei/ curierului rapid).
Mosteniri
costicapuiu
succesiunea este facuta. sintem de comun acord pentru ca bunurile mostenite (terenuri)se impart egal.care este etapa urmatoare pina la obtinerea unui document ... (vezi toată discuția)