avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Referitor pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Referitor pensie alimentara

As vrea sa stiu daca tatal copilului a lucrat in Africa de sud ca angajat cu accte in regula ia pensie si de acolo ca nu a dat minorului pensia cu mici excceptii de 2 ani.Va multumesc anticipat.Cristian.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:50, 12 Iulie 2015
Cei 2 ani lucrati in Africa se pun ca vechime in munca, daca la asta va referiti, iar la iesirea la pensie vor fi luati in calcul. Daca tatal copilului nu a achitat pensia alimentara stabilita pentru minor il puteti da in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama pleaca cu copilul in africa de sud cu sentinta definitiva si irevocabila si contesta dreptul de vizita al tatalui simona nicoleta simona nicoleta buna ziua!ma numesc marius b .in anul 2001 m am casatorit in ambasada romana din lisabona,portugalia .din aceasta casatorie am un baiat.in anul 2003,de comun ... (vezi toată discuția)
Tatal copiilor mei este coreean si locuieste acum in coreea de ... Alekim Alekim Tatal copiilor mei este coreean si locuieste acum in Coreea de Sud, plecând dupa divorțul nostru ce a avut loc in Romania . La notar s-a stabilit o suma pe ... (vezi toată discuția)
Reincredintarea minorei de 14 ani spre tata eceamihaela eceamihaela minora in varsta de 14 ani este in grija bunicilor care dupa cum spune toata lumea sunt sub orice critica de rai o pun la munca asta fiind la spart de lemne la ... (vezi toată discuția)