Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati, ptr ca am o mare problema. Acum doua saptamani, mai exact pe data de 29.06.2015, soacra mea a disparut de acasa. A plecat dimineata ca de obicei, la plimbare, dar nu s-a mai intors. Mentionez ca facea excursii zilnice prin padurile din jurul brasovului. Pleca dimineata si venea seara acasa, asta timp de 20 de ani. Am facut toate demersurile: Politie, Salvare etc. Chiar noi, impreuna cu alti prieteni am mers in cautatarea ei prin locurile in care credem ca s-ar fi putut duce. Nicio urma de ea. Am intrebat Politia daca este posibil sa-i localizeze telefonul, ptr ca am fi putut da mai usor de ea, dar domniile lor ne-au spus ca in Romanai asa ceva nu este permis. intre timp am aflat ca ar exista totusi o solutie, ca Procuratura sa dispuna, cumva, nu stiu exact, gasirea telefonului pe baza ultimelor apelori...Puteti sa ma sfatuiti in aceasta privinta ? Eu am evitat sa colaboram cu televiziunile ptr ca am asteptat solutiile politistilor, dar ei nu misca nimic. Va rog, daca exista vreo solutie ca sa gasim o arie unde s-ar afla telefonul, spuneti-mi, iar eu voi merge cu prietenii mei ca s-o cautam.
Abuzuri
Paull24
In urma cu cateva luni o domnisoara ametita si-a lasat telefonul pe o masa de afara si ea a plecat cu alte probleme. Toate bune si frumoase pana cand eu si un ... (vezi toată discuția)