avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tata socru a fost diagnosticat cu dementa severa mixta ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tata socru a fost diagnosticat cu dementa severa mixta in Ianuarie ...

Tata socru a fost diagnosticat cu dementa severa mixta in Ianuarie 2025, Iasi. L-am transferat din spital intr-un centru de batrini, foarte bun. Cerea mereu acasa, E un om foarte dificil. A inscenat ca are nevoie la urologie si cind salvarea a ajuns la spital cu el, a fugit acasa.
Politia l-a cautat si gasit acasa. A vazut ca nu este ranit si l-au lasat acasa.
Este sigur, fara ajutor acasa, fara familie linga el ,iar noi ( fiu si nora) suntem continente distanta de Iasi. Nu avem pe nimeni care sa il ajute, sa il verifice, nimeni.
Ce e de facut daca nu vrea sa mearga inapoi la casa de batrini? Poate fi obligat?
Momentan am sesizat politia, pentru ca nu vrem sa raspundem noi de pagubele ce le va face. Nu raspunde la telefon de 4 zile.
Ce e de facut?

Alte discuții în legătură

Incadrare grad handicap (nerevizuibil) poate fi pierduta? mosdaniel mosdaniel Buna ziua Am o mare nedumerire.Mama mea este pensionara pentru limita de varsta in invatamant si de-a lungul timpului a suferit mai multe operatii, inclusiv ... (vezi toată discuția)
Dementa mixta si retragere bani- plangere penala ? codin12 codin12 Tatal meu in urma unui atac cerebral dupa iesirea din spital i se pune de catre doctoru psihiatru diagnosticu de dementa mixta si sta la un frate pina se fac ... (vezi toată discuția)
Hartuire daryaX daryaX buna seara, problema mea este urmatoarea si am mare nevoie de ajutor sunt asistent personal al socrului meu cu drept de curatela,acesta avand grad de ... (vezi toată discuția)