avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Angajare cu timp partial si somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Angajare cu timp partial si somaj

Buna ziua,

O prietena de-a mea a fost data in somaj iar dupa cateva luni s-a angajat cu CIM pe perioada determinata de 3 luni si norma de 1 ora pe zi.
Ea mai poate beneficia de somaj in aceste conditii?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:57, 13 Iulie 2015
1. Deoarece a incheiat un contract individual de munca (CIM) pe perioada determinata pana in 12 luni i sa-a suspendat plata indemnizatie de somaj.

2. La data incetarii CIM plata indemnizatie de somaj se reia de unde a ramas pama se implineste perioada de somaj acordata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare in timpul somajului ContSters103795 ContSters103795 18.o8.2008 pana la 31.07.2009 somaj. 01.08.2009 pana la 31.08.2009 angajat. mai pot beneficia de somaj ? (vezi toată discuția)
Somaj GabrielaF GabrielaF Buna ziua.Ma aflu in somaj pana in iunie 2014,dar mi s-a facut o oferta de munca si intentionez sa ma angajez,intrebarile mele sunt: -trebuie sa depun ceva ... (vezi toată discuția)
Somer angajat pe perioada determinata dobrasebastian dobrasebastian Buna ziua! Am beneficiat de somaj timp de 6 luni dupa care am fost angajat cu contract pe perioada determinata de 3 luni,pe 15 septembrie2013 contractul expira ... (vezi toată discuția)