avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Codul CAEN 4791 imi permite sa vand pe internet prin ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Codul CAEN 4791 imi permite sa vand pe internet prin intermediul unei aplicatii?

Am creat o aplicatie impreuna cu un prieten si dorim sa vindem servicii prin intermediul acesteia, pe internet. Aplicatia fiind downloadata si instalata in mod gratuit. Deci este vorba despre In-App Purchase. Este destul codul 4791 pentru a face aceasta activitate? (Am un SRL-D)

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ZbarceaCristian , utilizator 14:11, 9 Septembrie 2018
Si eu sunt interesat de aceasta intrebare, ai reusit pana la urma sa-ti infiintezi firma?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin on-line haine second-hand florinat florinat Buna ziua, As dori sa stiu, pentru un magazin on-line avand ca obiect comertul cu haine second-hand sau haine care mi-au apartinut sau unele creatii proprii, ... (vezi toată discuția)
Intrebari diverse legate de infiintarea unui srl-d: act constitutiv, vecini absenti, obiect activitate otiliaion otiliaion Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri pentru infiintarea unui SRL-D cu asociat unic, In ce priveste Actul Constitutiv, as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Pot vinde accesorii si piese auto cu caen 4791? florindaniel83 florindaniel83 Buna ziua, daca am autorizat caen-ul 4791 pentru un srl-d, pot vinde accesorii auto? tin sa precizez ca vanzarea se face doar prin intermediul internetului, ... (vezi toată discuția)