avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot vinde accesorii si piese auto cu caen 4791?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot vinde accesorii si piese auto cu caen 4791?

Buna ziua, daca am autorizat caen-ul 4791 pentru un srl-d, pot vinde accesorii auto? tin sa precizez ca vanzarea se face doar prin intermediul internetului, fiind vorba doar de un magazin online. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 13:22, 25 Aprilie 2016
din explicatiie CAEN 4791 sunt excluse autovehiculele si piesele auto , pentru acestea (piese) se solicita si 4532.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen MaBogdan MaBogdan Buna ziua, As vrea sa fac un srl-d, fara sa accesez momentan fonduri,cu activitatea principala, momentan, de magazin online materiale electrice. In viitorul ... (vezi toată discuția)
Schimbare cod caen srl-d savurazvan savurazvan buna ziua. am infiintat recent un srl-d cu activitatea principala 4532. cand am ajuns la anaf sa inregistrez firma ca platitoare de tva mi-au zis ca pentru ... (vezi toată discuția)
Cod caen comercializare online piese auto si uleiuri hidraulice doraq doraq O SRL doreste sa comercializeze piese auto si uleiuri hidraulice, insa fara a avea un magazin specializat ( on line, pe baza de comanda, etc..), se poate ... (vezi toată discuția)