avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cote parti apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cote parti apartament

Buna ziua, ma aflu intr-o situatie ilara, am cumparat un apartament de la o societate comerciala ( dezvoltatorul ansamblului) si bineinteles si cotele parti aferente dar in contractul de vanzare cumparare acestea nu au fost identificate facandu-se mentiunea ca vor fi identificate dupa finalizarea ansamblului urmand a se face un act aditional la contract. Valoarea contractului de vanzare cumparare cuprinde atat apartamentul cat si cotele parti, si am achitat. Acum cand am solicitat sa s efaca actul aditional societatea dezvoltatoare imi transmite ca nu mai este proprietara acestor cote parti ca terenul s-a transmis in urma divizarii altei societati ( societatea dezvoltatoare s-a divizat in mai multe societati). Ma intreb cum s-a transmis ceva ce nu-i apartinea? Ce as putea face , cine trebuie sa faca actul aditional si cum? va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: AdySli , utilizator 14:51, 14 Iulie 2015
Identificati caror societati au transmis si ce anume pentru a putea sti cui revine in prezent obligatia incheierii actului aditional.

Somati eventual fosta societate sa isi indeplineasca obligatiile contractuale, in caz contrar urmand a va adresa instantei fie pt a fi indeplinite aceste obligatii, fie pt restituirea diferentei de pret, cu daune.
Va multumesc pentru sfaturi! o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract imobiliar andreearuxi andreearuxi Buna seara ... As dori daca se poate un sfat. Intentionez achizitionarea unui imobil (garsoniera). Aceasta este in valoare de 26.000 euro, dar pt ca se achita ... (vezi toată discuția)
Desprindere societate m_nitu m_nitu Buna dimineata! Am din nou nevoie de informatii cu privire la urmatorul fapt: Firma la care lucrez are un obiect de activitate principal si unul secundar. ... (vezi toată discuția)
Drum de acces complex residential - cine contribuie la intretinerea lui? dorian_ dorian_ Buna ziua, Am semnat un antecontract de vanzare cumparare (AVC) pentru un apartament dintr-un complex residential situat pe bulevardul Timisoara in ... (vezi toată discuția)