Buna ziua, ma aflu intr-o situatie ilara, am cumparat un apartament de la o societate comerciala ( dezvoltatorul ansamblului) si bineinteles si cotele parti aferente dar in contractul de vanzare cumparare acestea nu au fost identificate facandu-se mentiunea ca vor fi identificate dupa finalizarea ansamblului urmand a se face un act aditional la contract. Valoarea contractului de vanzare cumparare cuprinde atat apartamentul cat si cotele parti, si am achitat. Acum cand am solicitat sa s efaca actul aditional societatea dezvoltatoare imi transmite ca nu mai este proprietara acestor cote parti ca terenul s-a transmis in urma divizarii altei societati ( societatea dezvoltatoare s-a divizat in mai multe societati). Ma intreb cum s-a transmis ceva ce nu-i apartinea? Ce as putea face , cine trebuie sa faca actul aditional si cum? va multumesc mult!
Identificati caror societati au transmis si ce anume pentru a putea sti cui revine in prezent obligatia incheierii actului aditional.
Somati eventual fosta societate sa isi indeplineasca obligatiile contractuale, in caz contrar urmand a va adresa instantei fie pt a fi indeplinite aceste obligatii, fie pt restituirea diferentei de pret, cu daune.
Desprindere societate
m_nitu
Buna dimineata!
Am din nou nevoie de informatii cu privire la urmatorul fapt:
Firma la care lucrez are un obiect de activitate principal si unul secundar. ... (vezi toată discuția)