avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate inchirieri masini de epoca
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate inchirieri masini de epoca

Buna ziua,

Intentionez sa imi deschid o socitate de inchirieri masini de epoca insa am cateva nelamuriri:

1-ce tip de societate ar trebui sa deschid(SRL sau PFA)?
2-exista vreo legislatie in ceea ce priveste vechime, funcionalitate masini etc?
3-este posibil ca aceasta societate sa aiba sediul social in Romania si punct de lucru in alta tara membra UE?

Ma poate ajuta cineva cu informatii legislative sau de orice fel privind acest tip de societate?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: mihaa , utilizator 16:50, 17 Iulie 2015
Nu ma poate ajuta nimeni cu un raspus la intrebarea mea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl punct de lucru ue ursuspelleus ursuspelleus Detin un SRL in Romania si as vrea sa deschid un punct de lucru intr-o tara membra UE. As vrea sa stiu cum se fiscalizeaza ? Cum pot mentine toate taxele sI ... (vezi toată discuția)
Mutare sediu social in alta tara maque maque Buna ziua, Ma puteti sfatui cu privire la mutarea sediului social al unui SRL din Romania intr-o alta tara, care nu este membra a UE? Ce lege reglementeaza ... (vezi toată discuția)
Dovada sediu pfa zallyna zallyna Pentru dovada sediu pfa mai este necesar certificatul si adeverinta de la finante, la fel ca la srl-uri? Sau este suficient un contract de comodat, sau ... (vezi toată discuția)