avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL punct de lucru UE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL punct de lucru UE

Detin un SRL in Romania si as vrea sa deschid un punct de lucru intr-o tara membra UE. As vrea sa stiu cum se fiscalizeaza ? Cum pot mentine toate taxele sI impozitele in Romania?
Cel mai recent răspuns: Legal to Business , Consilier juridic 12:23, 19 Septembrie 2014
Buna ziua,

Ca in Romania, deschiderea unui punct de lucru presupune, in functie de indeplinirea anumitor criterii prevazute de lege, inregistrarea fiscala sau nu a punctului de lucru, conform situatiei de fapt si legislatiei aplicabile.

Interesati-va in tara in care intentionati sa deschideti punctul de lucru care sunt criteriile prevazute de legislatia respectiva pentru a vi se impune inregistrarea fiscala.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O sc isi poate deschide in strainatate, punct de lucru, filiala, sucursala, sediu secundar? alina240 alina240 O SC isi poate deschide in strainatate (UE) filiala, punct de lucru,, sediu secundar, sucursala, sau reprezentanta? In statut scrie ca societatea isi poate ... (vezi toată discuția)
Societate inchirieri masini de epoca mihaa mihaa Buna ziua, Intentionez sa imi deschid o socitate de inchirieri masini de epoca insa am cateva nelamuriri: 1-ce tip de societate ar trebui sa deschid(SRL ... (vezi toată discuția)
Inregistrare platitor tva ENGFULL ENGFULL o pers jd inregistrata in sopuri de Tva in romania se poate inregistra si in alta tara ca platitor de tva ? este /poate fi obligata ? in ce cazuri ? care ... (vezi toată discuția)