O SC isi poate deschide in strainatate (UE) filiala, punct de lucru,, sediu secundar, sucursala, sau reprezentanta?
In statut scrie ca societatea isi poate deschide filiale, sucursale, puncte de lucru, reprezentante sau orice alt sediu secundar in aceeasi localitate, precum si in orice alta localitate din tara si strainatate.
Care este diferenta dintre toate variantele enumerate mai sus?
Si care va fi situatia ulterior, primeste acolo vreun cod echivalent cod fiscal sau trebuie sa se inregistreze in scopuri de tva si atunci primeste vreun cod de tva?
In principiu, societatea poate deschide filiale sau reprezentante oriunde in lume. Concret, depinde de legislatia statului in care intentionati sa activati. Filiala va fi, in fapt o SC infiintata in statul respectiv, in vreme ce reprezentanta presupune doar existenta unui sediu permanent in acea tara si inregistrarea fiscala acolo.
se poate deschide o filiala .Trebuiesa ne specificati si in ce tara vreti sa deschideti aceasta filiala pentru a va ajuta cu legislatia don tara respectiva.
Se doreste deshiderea unui punct de lucru in Ungaria. Ca forma de organizare punctul de lucru este mai avantajos,nu,avand in vedere ca fiscalitatea este mai mare in Ungaria si asa s-ar supune legilor fiscale romanesti?