avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere pensiune
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere pensiune

Buna ziua,
Am cumparat anul acesta o pensiune in statiunea Eforie Nord si as dori sa o inchiriez la populatie.
Intrebarea mea este pe langa faptul ca trebuie sa deschid o firma, ce alte avize, autorizatii mai am nevoie. Cui trebuie sa ma adresez ?

Multumesc mult,
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 14:44, 14 Iulie 2015
ati cumparat
'PENSIUNEA" sau un imobil ce doriti a fi transformat in pensiune??? din punctul meu de vedere sun probleme diferite.
Daca este declarata pensiune inseamna ca este inscrisa, sau ar trebui sa existe un dosar cu toate autorizatiile obtinute si certificatul de clasificare a obtinut. Daca nu atunci trebuies avizele de la organele abilitate DSV, Primarie,Pompieri , Turism...... .
Ultima modificare: Marți, 14 Iulie 2015
IONICA VADUVA, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizări pensiune turistica RCornel RCornel Bună ziua! Va rog frumos sa ma ajutați și pe mine într-o problema. Am deschis o pensiune turistica înscrisă pe o Asociatie, am luat clasificarea de 2 ... (vezi toată discuția)
Organizare evenimente, nunti, botezuri, mese oficiale hantengri hantengri Suntem o pensiune turistica urbana cu sala de mese pentru turistii cazati si cu o bucatarie dotata. Pe langa aceasta activitate de baza dorim sa organizam si ... (vezi toată discuția)
Am achizitionat anul trecut o locuinta intr-o mica localitalitate LiliMR LiliMR Am achizitionat anul trecut o locuinta intr-o mica localitalitate foarte linistita din judetul Arad. Unul dintre vecini este persoana fizica care a construit ... (vezi toată discuția)