avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Autorizări pensiune turistica
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Autorizări pensiune turistica

Bună ziua! Va rog frumos sa ma ajutați și pe mine într-o problema. Am deschis o pensiune turistica înscrisă pe o Asociatie, am luat clasificarea de 2 margarete de la Ministerul turismului și voiam sa știu ce autorizații mai îmi sunt necesare în continuare. Pensiunea are sase camere, nu dispunem de restaurant, oaspeții își gătesc singuri, noi doar ii cazam.Nu știm ce avize ne mai trebuiesc. Va mulțumesc anticipat de ajutor!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:48, 9 Mai 2020
Ca un minim: mediu, pompieri/ ISU, DSP, primarie, Ce coduri CAEN aveti declarate? dvs nu gatiti, insa asigurati utilitatile pentru clienti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize si autorizatii necesare pentru o pensiune dallliana dallliana BUNA ZIUA. VA ROG SA MA AJUTATI SI PE MINE IN LEGATURA CU AVIZELE SI AUTORIZATIILE NECESARE PENTRU O PENSIUNE SI PASII CARE TREBUIE URMATI.MENTIONEZ CA ESTE ... (vezi toată discuția)
Dechiderea unui srl in domeniul turismului? radu.geanina radu.geanina Buna ziua Doresc sa ma indrumati in dechiderea unui SRL , care vreau sa functioneze in dom turismului , vreau sa inchiriez locatii pensiuni si case de locuit ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pensiune cu mic dejun nyusziful nyusziful Buna ziua. Pentru o pensiune care servește opțional DOAR mic dejun, ce coduri ar trebui autorizate? Este obligatoriu cel de restaurant? Sau unul din cele ... (vezi toată discuția)