avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie cedare drepturi administrative
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie cedare drepturi administrative

Buna ziua,
Ma intereseaza sa stiu care e procedura de cedare a unor drepturi administrative in cadrul unei firme.
Mai exact, administratorul actual care are si functia de director general, vrea sa i cedeze aceste atributii directorului comercial.
Cum se intocmeste actul de decizie? Exista un model? E ceva care se poate face la nivel intern sau e nevoie de altceva?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:15, 17 Noiembrie 2017
Prin Decizie interna se poate dispune delegare de competenta despre care faceti referire .

Model dupa care va puteti ghida gasiti aici:
[ link extern ]
buna seara.am aceeasi problema, dar link.ul are 100 de decizii.la care ar trebui sa ma uit?multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeti Dispozitiile nr.56 ; 19/2016; 65/2016 etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare atributii administrator brendissima brendissima Intr-o societate cu 2 asociati persoane juridice, in care administrator este o pers fizica, se pot delega atributiile adm catre directori si cum? Tb facuta AGA ... (vezi toată discuția)
Sa - delegare responsabilitati c.admin - directori / emitere decizii andx andx Intr-un SA, Consiliul de Administatie poate delega unui director de sucursala responsabilitatea emiterii unei Decizii de sanctionare disciplinara a unui ... (vezi toată discuția)
Organe de conducere srl-uri medicale vali pintea vali pintea Buna ziua, Ma intereseaza care sunt organele de conducere intr-un SRL medical .Stiu ca AGA e organul de conducere intr-un SRL iar conducerea executiva e ... (vezi toată discuția)