avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Vanzare licenta farmacie
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Vanzare licenta farmacie

Am mai vazut intrebari pe forum, dar nici un raspuns. Deci incerc si eu: Vanzarea licentei unei farmacii ( nu si stoc-mijloace fixe, doar autorizatia eliberata de Minister) se factureaza (sau se vinde pe baza unui contract de vanzare-cumparare), daca da, este cu TVA? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Tva in situatia vinzarii de licenta ( autorizatie de functionare ) farmacie nobil nobil Buna seara , Stimata d-na Cornelia As dori sa aflu daca in cazul vinzarii licentei unei farmacii ( autorizatia de functionare eliberata de ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare fond de comert - licenta farmacie lorena1604 lorena1604 Buna seara, intr-un contract de vanzare-cumparare fond de comert (care va include autorizatia de functionare farmacie si stocul de medicamente), este ... (vezi toată discuția)
Proceduri comert online MonaGeorgescu MonaGeorgescu Referitor la comertul online am urmatoarea situatie: O societate comerciala produce in Romania creme si integratori farmaceutici pe care le va vinde in clinici ... (vezi toată discuția)