avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Vanzare cumparare fond de comert - licenta farmacie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Vanzare cumparare fond de comert - licenta farmacie

Buna seara,

intr-un contract de vanzare-cumparare fond de comert (care va include autorizatia de functionare farmacie si stocul de medicamente), este posibil ca pretul aferent stocului sa nu fie precizat clar in contract, mentionandu-se doar ca este prevazut la anexa 1 (anexa 1 va cuprinde stocul si valoarea lui) ?
astfel, la pretul vanzarii sa se mentioneaze doar contravaloarea autorizatiei de functionare? exista vreun dezavantaj in acest caz pentru vanzator?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Relu Roman , Avocat 09:20, 7 Ianuarie 2014
deoarece vinzarea vizeaza fondul de comert trebuie inclus in contract de la mijloace fixe pina la elementele de imagine: adica stoc medicamente, denuire firma, locatia, mobilierul, clientela, etc, este un contract complex si de obicei se intocmeste in momentul cesiunii partilor sociale ale societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa sau inchidere farmacie ContSters442583 ContSters442583 Stimati specialisti, Ma confrunct cu urmatoarea situatie: detin o farmacie si oficina in mediul rural. Doresc sa le inchid din motive obiective (lipsa de ... (vezi toată discuția)
Vanzare licenta farmacie mahalean mahalean Buna seara , Pun in disutie o speta intrun contract de vinzare = cumparare autorizatie de functionare farmacie . Cumparatorul vrea sa cumpere sau sa ... (vezi toată discuția)
Proceduri comert online MonaGeorgescu MonaGeorgescu Referitor la comertul online am urmatoarea situatie: O societate comerciala produce in Romania creme si integratori farmaceutici pe care le va vinde in clinici ... (vezi toată discuția)