avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Bilet la ordin
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Bilet la ordin

Buna ziua, as dori un sfat in urmatoarea situatie: am incheiat un contract de vanzare cumparare cereale (grau) in decembrie 2014 cu plata in avans pentru 50 tone grau recolta 2015.Cumparatorul motiveaza ca i s-a pus sechestru acum cateva zile pentru terenul cultivat cu grau pentru o alta datorie neplatita.La data semnarii contractului cumparatorul a emis bilet le ordin scadent pe 15 iulie.Daca nu are disponibilitati in cont, cum ma sfatuiti sa procedez.Detine si alte suprafete cu porumb, dar nu stiu unde sa ma interesez daca sunt in aceiasi situatie.

Alte discuții în legătură

Contract de ipoteca mobiliara -executare mirelamaria mirelamaria Buna ziua ! Am inregistrat la arhiva electronica un contract de ipoteca mobiliara pentru recolta ce urmeaza a fi culeasa in toamna ( identificata prin ... (vezi toată discuția)
Cum pot dovedi in instanța o plata efectuată dar fara chitanța Fermier2014 Fermier2014 Salut! Iată problema mea: in Aprilie 2012 am luat,pe contract cu plata la recoltare, produse pt. înființarea si întreținerea culturilor agricole in ... (vezi toată discuția)
Termen de plata arenda sinady sinady Buna ziua, Detin teren agricol in zona Olteniei, pe care l-am dat in arenda. Este cultivat cu grau. Am optat pentru plata in bani a contravalorii ... (vezi toată discuția)