avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Modul legal de expune cutii pentru donatii
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Modul legal de expune cutii pentru donatii

Buna ziua. Recent am infiintat o asociatie, si m-ar interesa modul legal de a expune cutii ptr. donatii in magazine, baruri, etc. Nu dorim ca patronii firmelor sa primeasca vreo amenda ptr. bunatatea lor. Ms. Cu stima: Zoltán

Alte discuții în legătură

Înființare magazin comerț obiecte din donații. Ambul Ambul Înființare magazin comerț obiecte din donații. Doresc înființarea unui magazin care sa comercializeze bunuri provenite din donații , fondurile strânse ... (vezi toată discuția)
Cerinte din 2007 pt. baruri si magazine alimentare. daniel_tim_2006 daniel_tim_2006 Buna ziua! Circula tot felul de zvonuri legate de criteriile ce vor trebuii indeplinite din ianuarie 2007. As dorii sa stiu de unde si in ce mod se pot procura ... (vezi toată discuția)
Chirie incasata de asociatie de la firma cablu tv maria1956 maria1956 fima care asigura cablu tv are instalatia pe blocul nostru( suntem proprietari din 1980).eu stau la ultimul etaj si un cablu care traverseaza strada pentru un ... (vezi toată discuția)