avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cerinte din 2007 pt. baruri si magazine alimentare.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cerinte din 2007 pt. baruri si magazine alimentare.

Buna ziua! Circula tot felul de zvonuri legate de criteriile ce vor trebuii indeplinite din ianuarie 2007. As dorii sa stiu de unde si in ce mod se pot procura informatii sigure despre acest lucru. In special pt. firme cu profil de comert cu amanuntul, baruri si discoteci. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Stefania Paraschiva , Contabil 21:55, 11 Februarie 2007
nu poate raspunde nimeni la acest subiect?
ce-ati auzit?
BUNA.AI INFORMATII DESPRE NORMELE UE PRIVIND DESCHIDEREA UNUI FAST FOOD SI A UNUI MAGAZIN ALIMENTAR?MA INTERESEAZA.
m-am interesat si eu in dreapta-stanga
nu stie nimeni ceva sigur. totul ce s-a auzit pana acum sunt vorbe.
acum vreo 3 saptamani am stat de vb cu cineva din primarie. asteapta si ei.
s-ar putea ca pana de Paste sa primeasca ceva sigur, pt a putea instinta "populatia"
iar de la instiintare fiecare intreprinzator va avea termen minim 6 luni pt a se pune la punct cu noile cerite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verde intermitent pierde prioritatea cand? florinnel florinnel Sunt doua masini din sens opus fiecare pe un drum cu prioritate amandoua .Exista doua benzi pentru fiecare pe directia de mers.Unul dintre ei se incadreaza pe ... (vezi toată discuția)
Asociatie proprietari Elena.chi Elena.chi Buna ziua, Am inchiriat un spatiu comercial la parterul unui bloc (cu act doveditor de la primarie pentru schimbare destinatie din locuinta in spatiu ... (vezi toată discuția)
Cod caen 5610 sau 5630???????? lore_leyy lore_leyy Buna seara! Am o mare problema ............ Firma F are ca domeniu de actitate ,activitati ce se incadreaza la cod CAEN 5610-restaurante.....mai precis este ... (vezi toată discuția)