avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenda administrativa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenda administrativa

Buna ziua,

Daca am avut o amenda administrativa acum 5 ani de zile si am platit-o la perioada respectiva, poate angajatorul acum sa afle ca am avut amenda?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:55, 17 Iulie 2015
Din cazier, nu.
Doar la politie, SRI si magistratura se verifica asa.
In rest nu aveti probleme cu amenda administrativa pentru ca nu apare in cazierul scos de dvs.
Firma la care urmeaza sa lucrez (in domeniul IT) face un proces de screening (BS 7858) si voiam sa stiu daca are cum sa aiba acces la aceste informatii.
Nu au acces decat serviciile si cei aratati mai sus de mine.

Pot sa afle in mod neoficial daca se forteaza dar nu in mod oficial.
Adica ar fi vorba de o informatie pe care nu o pot folosi impotriva dvs. si nu pot motiva deoarece ar fi ilegal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat Panghe Panghe Buna ziua...am si eu o întrebare,in urma cu vreo 7 ani am avut nefericita inspiratie de a încerca sa fur dintr-un supermarket ,dar am fost prins si dus la ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa ContSters146145 ContSters146145 Anul trecut am fost scos de sub urmarirea penala pentru infractiunea de ameninatare si mi s-a aplicat o amenda administrativa de 300 lei. Vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Spargere de locuinta cu locatarul acasa utilizator_2015_05_04 utilizator_2015_05_04 Salut, Acum cateva luni mi-a fost sparta locuinta in jurul pranzului, in timp ce un membru al familiei dormea. Am apelat serviciul de urgenta, si au venit ... (vezi toată discuția)