avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Conflict de interese
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Conflict de interese

Buna ziua, va rog sa ma lamuriti intr-o problema foarte urgenta. In urma unei sesizari s-a descoperit ca persoana angajata pe achizitii publice in cazul unui proiect este si administratorul unic al unei societati de unde se achizitionau produsele ,rechizitele,consumabilele. Deci dansul facea achizitiile in beneficiul firmei sale.Nimeni nu a stiut.Pe factura nu se preciza ca dansul este si administratorul aceestei societati.Cum produsele erau achizitionate pe SEAP toata lumea a crezut ca este in regula. Ce pasi trebuiesc urmati , care sunt caile pentru a rezolva si solutiona problema?:((

Alte discuții în legătură

Acte dosar achizitie directa seap ionut c ionut c Buna ziua! Lucrez intr-o instutie publica si as dori sa stiu ce acte trebuie sa cuprinda dosarul unei achizitii directe pe SEAP facuta din catalogul ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa -rechizite andreeaz andreeaz cum procedati cu achizitia de rechizite? achizitionati prin cerere de oferta / achizitie directa pe tot anul? pt ca ma gandesc daca as face lunar sa nu se ... (vezi toată discuția)
Achiziþii publice, procedura :achiziþia directã kyra kyra Vă rog să mă lămuriţi, ca în cazul în care aplicăm procedura de achiziţie directă, ce fel de acte justificate trebuie să conţină dosarul de ... (vezi toată discuția)