avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cum pot infiinta un cimitir ?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cum pot infiinta un cimitir ?

Buna ziua,

Am 10.000 m2 arabil extravilan, intr-o zona izolata de satele din jur, nu se fac culturi agricole in preajma, terenul are o panta foarte lina, este in proprietatea mea. Daca sunt si alte intrebari, raspund cu placere.

Cum as putea sa infiintez un cimitir acolo? Vreau s-o fac in memoria bunicului meu mort in razboi. Ce presupune, pas cu pas (aprobari, avize, statut etc)?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: edina , utilizator 09:48, 16 Iulie 2015
LEGE Nr. 102 din 8 iulie 2014 privind cimitirele, crematoriile umane şi serviciile funerare

Publicată în: Monitorul Oficial Nr. 520 din 11 iulie 2014

[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 16 Iulie 2015
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanță mormânt față de imobil thomson thomson exista vreo prevedere legala care sa precizeze care e distanta minima la care un mormant se poate aprpia de un imobil? In satul nostru exista cimitirul ... (vezi toată discuția)
Legislatie cimitire sexu sexu avind in vedere aparitia legii 102/2014 privind cimitirele, crematoriile umane si serviciile funerare.,as vrea sa stiu cum se aplica urmatoarele prevederi la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am construit o casa în anul 2020 în apropierea unui ... Popescu nadin Popescu nadin Bună ziua Am construit o casa în anul 2020 în apropierea unui cimitir Ma interesează care este distanta care tb respectata între proprietatea mea și ... (vezi toată discuția)