avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Eficacitate firme de consultanta pentru societati ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Eficacitate firme de consultanta pentru societati comerciale?

Buna ziua,

Ma intereseaza sa stiu cat de eficiente sunt firmele ce ofera consultanta si asistenta pentru societatile comerciale in curs de infiintare. A colaborat cineva cu vreo astfel de firma? Ce avantaje/dezavantaje exista? Daca exista mai multe beneficii decat dezavantaje, la ce anume trebuie sa fiu atenta cand aleg o astfel de firma?

Am gasit pe internet o multitudine de site-uri ale acestor firme care, in schimbul unui onorariu, se angajeaza sa se ocupe de absolut tot ce presupune infiintarea unei societati: consultanta si redactare acte infiintare firma, indeplinirea tuturor formalitatilor necesare pentru inregistrare in Registrul Comertului, inregistrare marca, reprezentare juridica, gazduire sediu social, etc. :O

Mai mult, majoritatea ofera si servicii complete de contabilitate, la preturi foarte decente.

Din felul in care aceste firme se auto-descriu, sunt un fel de Holly Grail al societatilor comerciale aflate la inceput de drum si al celor deja constituite. Ei promit sa se ocupe de tot. Oare chiar asa e? :frantic:

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu - gazduire sediu ionutt ionutt Buna ziua! In cazul schimbarii sediului social al unei societati comerciale in alt judet, noul sediu fiind obtinut prin gazduire de ... (vezi toată discuția)
As vrea sa înființez o editură. Letius7 Letius7 As vrea sa înființez o editură. M-am uitat pe oferte, problema este că prețurile la chirii sunt destul de mari. Am văzut un anunț de la o firma de conta ... (vezi toată discuția)
Vreau sa imi deschid un srl dar nu detin un spatiu. cipdy cipdy Buna Seara ! Vreau sa imi deschid un SRL dar nu detin un spatiu pt Sediu Social....am gasit o firma care se numeste SediuVirtual si care ofera servicii de ... (vezi toată discuția)