avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale As vrea sa înființez o editură.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

As vrea sa înființez o editură.

As vrea sa înființez o editură. M-am uitat pe oferte, problema este că prețurile la chirii sunt destul de mari. Am văzut un anunț de la o firma de conta care oferea găzduire sediu social vreo 1000 de lei pe an , ceea ce mi se părea ok. Însă, nelămuririle mele ar fi următoarele : Daca procedez așa nu va trebui totuși să îmi deschid punct de lucru , daca da, nu am făcut nimic că tot ar trebui să plătesc chirie pt punctul de lucru și am mai și dat 1000 de lei /an pe sediu social.
Ultima modificare: Joi, 5 Octombrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 13:00, 6 Octombrie 2023
Sediul social e una, punctul de lucru e altceva. Evident că dacă activitatea permite, aceasta se poate desfășura și la sediul social. Pentru înființarea societății e obligatoriu un sediu social. Dacă nu aveți altă soluție să găsiți un sediu social în care să desfășurați și activitatea cu editura, atunci vor fi costuri în plus, dar când înființezi o societate comercială trebuie să te aștepți mai întâi să cheltui și după aceea să încasezi veniturile dorite. Așa e în capitalism.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere bar cristi4b cristi4b Buna ziua, as dori si eu sa imi deschid un bar si as vrea sa ma informez bine bine inainte de a o face. Deci am ami multe nelamuriri la care as dori sa primesc ... (vezi toată discuția)
Costuri înregistrare srl claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Rog ce costuri sunt de deschiderea unui srl pentru magazin online? Pot functiona cu sediul la avocat sau imi trebuie punct de lucru ? (vezi toată discuția)
Inregistrare ca platitor de tva za_creature za_creature Tocmai am infiintat un SRL care produce software la comanda, in care sunt unic asociat si administrator. Doresc in continuare sa ma inregistrez ca platitor de ... (vezi toată discuția)