avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Costuri înregistrare srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Costuri înregistrare srl

Rog ce costuri sunt de deschiderea unui srl pentru magazin online?
Pot functiona cu sediul la avocat sau imi trebuie punct de lucru ?
Cel mai recent răspuns: Raluca Iliescu , Avocat 21:54, 27 Februarie 2018
Costurile pt. inmatricularea unui SRL sunt de 122 lei - taxe onrc, in cazul in care va intocmiti singur dosarul cu documentatia si va prezentati personal .
Puteti autoriza activitatea la terti, deoarece activitatile online se pot desfasura oriunde. Nu va trebuie punct de lucru.
Pentru inceput, pe o durata de maxim 1 an, puteti beneficia de gazduire sediu social la avocat, pana cand veti gasi un sediu pe o durata mai indelungata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dropshipping Marius3120 Marius3120 Vreau sa-mi deschid un magazin online si sa vand folosind metoda dropshipping.Vreau sa stiu care sunt demersurile pentru a practica aceasta activitate ... (vezi toată discuția)
Trebuie și punct de lucru? ASOS90 ASOS90 Buna ziua. Daca infiintez un Srl, cu gazduire sediu, activitate online, trebuie neaparat facut si punct de lucru? Multumesc (vezi toată discuția)
infiintare srl cu sediu social garsoniera locuita terminus1 terminus1 Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate infiinta un SRL pentru un magazin virtual cu sediu social intr-o garsoniera cu o singura camera in care si locuiesc ... (vezi toată discuția)