avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Dropshipping
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Dropshipping

Vreau sa-mi deschid un magazin online si sa vand folosind metoda dropshipping.Vreau sa stiu care sunt demersurile pentru a practica aceasta activitate legal.Stiu ca trebuie sa-mi deschid firma PF sau SRL,dar este necesar sa am si sediu,adica eu nu o sa am stocde marfa si ma gandesc ca sediul ar putea fi la mine acasa,problema este ca eu stau in chirie.Daca poate cineva sa-mi explice cum sta treaba in aceasta situatie as fi foarte recunoscator.Va multumesc aniticipat!
Cel mai recent răspuns: Marius3120 , utilizator 23:27, 22 Februarie 2018
Pentru inceput, ati putea infiinta un SRL, orientandu-va catre varianta: "stabilirea temporara a sediului social la avocat"(gazduire sediu social).
Contractul de gazduire se poate face pe o durata de 6 luni, maxim un an.
Astfel, puteti da start activitatii, autorizand-o la terti. Intre timp, veti solutiona problema cu sediul pe durata indelungata.
Ultima modificare: Joi, 22 Februarie 2018
Raluca Iliescu, Avocat
Va multumesc pentru raspuns,Ati putea va rog frumos sa-mi dezvoltati ideea de"stabilirea temporara a sediului social la avocat".Ce presupune mai exact aceasta varianta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costuri înregistrare srl claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Rog ce costuri sunt de deschiderea unui srl pentru magazin online? Pot functiona cu sediul la avocat sau imi trebuie punct de lucru ? (vezi toată discuția)
infiintare srl cu sediu social garsoniera locuita terminus1 terminus1 Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate infiinta un SRL pentru un magazin virtual cu sediu social intr-o garsoniera cu o singura camera in care si locuiesc ... (vezi toată discuția)
Vreau sa imi deschid un srl dar nu detin un spatiu. cipdy cipdy Buna Seara ! Vreau sa imi deschid un SRL dar nu detin un spatiu pt Sediu Social....am gasit o firma care se numeste SediuVirtual si care ofera servicii de ... (vezi toată discuția)