avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ordinul prefectului pentru obtinere teren- 2 ani?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ordinul prefectului pentru obtinere teren- 2 ani?

Am mostenit in urma cu 2 ani 2 locuinte dar asupra terenului nu sunt proprietara ci in CF apare ca am ''drept de folosinta vesnica''. Am intrebat atunci la Registrul Agricol din cadrul primariei si mi s-a spus ca trebuie solicitat ''ordinul prefectului'' si ca la momentul respectiv nu se acorda. Mi s-a spus sa revin dupa 6 luni, la fel, acelasi raspuns, am tot trecut pe la Primarie si ba doamna care se ocupa e in concediu sau pe teren si ceilalti nu stiu ce sa imi raspunda sau nu se acorda ca ''sunt blocate acordarile''. As vrea sa stiu ce presupune faptul ca nu sunt proprietara pe teren si cum as putea fi afectata si totusi ce anume blocheaza acordarea ordinului prefectului. Au trecut totusi 2 ani.

Alte discuții în legătură

Teren in folosinta vesnica belcris14 belcris14 Va rog frumos sa ma sfatuiti in urmatoarea situatie.Bunica mea este mostenitoarea (certificat mostenitor) unei case+teren (Constanta) in urma decesului ... (vezi toată discuția)
Ordinul prefectului pt. curte si gradina anipopa anipopa Buna ziua.In anul 1977 parintii mei au cumparat o casa.Conform unei Legi din acea perioada, terenul aferent casei si gradina intrau automat in proprietatea ... (vezi toată discuția)
Legea 18/91 ordinul prefectului Iooan Iooan Recent am discutat o situatie cu primaria, prin care solicit trecerea terenului din jurul locuintei in proprietate. Detin acte de proprietate doar pe casa, iar ... (vezi toată discuția)