avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale SPIT Constanta
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

SPIT Constanta

Buna seara,in urma cu 11 ani,am dobandit un teren printr-un certificat de mostenitor,care a fost inregistrat in termen de 30 zile la SPIT Constanta.Am completat o declaratie pe propria raspundere,am anexat copie cert.de mostenitor si timp de 11 ani am platit impozit conform deciziilor de plata emise de SPIT cta.In urma ce cateva zile primesc o dresa prin care sunt solicitata sa lamuresc stabilirea reala a situatiei fiscale a terenului,ma deplasez la SPIT cta unde mi se cere cadastru terenului,depun copie dupa cadastru(cadastru fiind pe numele defunctului)si sunt anuntata verbal ca trebuie sa platesc un impozit mult mai mare plus penalitati calculate si majorari ptr. o perioada de 5 ani conform codului de procedura fiscala (zic ei)92/2003 art. 90/91.Mentionez ca dosarul depus de mine cu 11 ani in urma se afla la Spit Cta,a fost complet cu toate actele necesare(nu mi-a cerut nimeni la data respectiva cadastru),motiv ptr. care mi s-au emis note de plata pe numele meu.Penalitatile se rudica la valoarea de 1700 lei.In cazul in care in urma contestatiei nu voi primi un raspuns favorabil pot sa ma adresez instantei de judecata.Va multumesc .P.S.Inregistrarea facuta de Spit Cta in urma cu 11 ani ar putea fi eronata?

Alte discuții în legătură

Prescriptia extinctiva ..cum pot contesta un impozit pentru o ... cotos gratiela cotos gratiela prescriptia extinctiva ..cum pot contesta un impozit pentru o masina si invoca prescriptia exctinctiva ? (vezi toată discuția)
Restanta taxa habitat constanta icoman icoman Buna ziua. Dupa 5 ani si 4 luni primesc o adresa de infintare a popririi pe salariu la firma unde lucrez (iar in aceasta perioada SPIT a emis aprox. 12 dosare ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere din oficiu nastasa mariana nastasa mariana am primit aceasta decizie ptr anul 2003 in 11 03 2009! nu se specifica nr. si documentul ci doar : -27 02 2004---cod de inreg.al platitorului 4210790 -26 02 ... (vezi toată discuția)