silvianpalici a scris:
.. pentru repararea liftului de pe scara administratorul si cu presedintele blocului a venit cu o singura oferta
Au venit la dumneavoastra cu o singura oferta dar dupa ce au discutat mai multe oferte in cadrul comitetului executiv asa cum prevede HG 1588/2007 art. 22((9).
In legislatie nu se spune ca trebuiesc intrebati toti proprietarii cu privire la executant, ci acesta este selectat de comitet si acolo se decide.
Apoi iata ca dumneavoastra ati fost de acord, ati acceptat acea oferta, repet, chiar daca cei din conducerea asociatiei nu erau obligati sa va intrebe:
..la care mi-am dat acordul,
Iar acum vreti sa va retrageti acordul. Pai va jucati de-a acordurile!?
Greseala presedintelui este ca a vrut sa fie prea transparent, poate ca-i era frica de reactiile unora ca nu au fost consultati, intrebati... si iata ca de ceea ce i-a fost frica nu a scapat.
Si inca o greseala a conducerii asociatiei dumneavoastra: reparatia liftului, inlocuirea cabinei, orice lucrari la lift.. este firesc, normal si legal sa se execute de catre firma cu care aveti contract de intretinere si nu trebuie cautata alta firma. De ce? E simplu. Cu firma ce avem abonament, contract de intretinere a liftului, colaboram pe perioada indelungata, stiu toate problemele liftului, cu ei se poate negocia, se poate plati in rate, asigura apoi intretinerea in continuare a liftului si orice defectiune ar apare nu poate da vina pe alta firma daca au fcaut ei lucrarea.
Acum inlocuiti cabina cu alta firma si orice probleme apar in functionarea liftului, firma ce intretine zilnic liftul o sa spuna ca e vina celor ce au instalat noua cabina.