avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parasire casa conjugala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parasire casa conjugala

Buna ziua! am si eu nevoie de cateva informatii, eu si sotul meu nu ne mai intelegem,el consuma alcool si nu vrea sa se schimbe,eu vreau sa plec de acasa ,suntem casatoriti de 4 ani si avem o fetita de 4 ani. ce trebuie sa fac legal inainte de a parasi casa .eu vreau sa plec la parintii mei. va multumesc si astept un rasp
De plecat puteti pleca fara probleme.
Problema va fi daca aveti unde sa locuiti cu copilul si daca totul e corespunzator.
Daca plecati fara minor probabil il veti pierde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț și custodie copil Szabo edith Szabo edith As dori sa mă informați Cum ar trebui sa procedez pentru a divorța și a obține custodia copilului de un barbat care are grave probleme cu alcoolul. ... (vezi toată discuția)
Am o problema in legatura cu divortul gynutza_sweet gynutza_sweet sunt casatorita si am o fetita in varsta de 2 ani,nu ma mai inteleg cu sotul si il banuiesc de adulter. nu stiu ce sa fac,daca plec de la el si iau fetita cu ... (vezi toată discuția)
Divort - copil minor bibi30 bibi30 Buna ziua, Am o mare rugaminte la cei in masura sa ma ajute si sa ma lamureasca intr-o astfel de problema.Sunt casatorita de 4 ani(relatia in sine ... (vezi toată discuția)