avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dreptul la incasarea chiriei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dreptul la incasarea chiriei

sunt in situatia de a da divort,dar pana la pronuntarea divortului(nu pe calea amiabila)ma lovesc de o situatie pe care nu stiu cum s-o gestionez,sa nu se mai intample...avem o garsoniera cumparata pe numele amandorora si pe care am inchiriat-o,iar acum de cand au intervenit neintelegeri sotul meu incaseaza banii fara sa-mi spuna ,contractul este facut intre sotul meu si chirias.,ce se poate face in aceasta situatie?va multumesc mult.
Notificati sotul. Va faceti probe, aflati ce face cu banii, uinde ii cheltuie etc.
Preferabil e sa negociati cu el si sa va intelegeti amiabil, macar pe divort, ca nu prea aveti ce castiga din asta niciunul, doar zile negre si nopti nedormite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare chiriasi elyn elyn Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: Am inchiriat unei personae apartamentul si a expirat contractual de inchiriere, ... (vezi toată discuția)
Partaj white55511 white55511 As dori sa stiu ce se intampla in cazul unui partaj daca exista un apartament cumparat in timpul casatoriei .Acest apartament este cumparat prin credit ... (vezi toată discuția)
Chiriasi in imobil aflat in partaj mady13 mady13 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: acum cativa ani am divortat. In timpul casatoriei am achizitionat un apartament, acesta find pe numele ... (vezi toată discuția)