avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Fuziune societate prin absorbtie
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Fuziune societate prin absorbtie

Buna ziua.
Am primit de la avocat urmatorul mesaj"La data de 15.07.2015 TB a admis fuziunea si a dispus inregistrarea la Reg.Com.a mentiunii privind fuziunea prin absorbtie,prin lichidarea fara dizolvare a soc.absorbite si transmiterea patrimoniului catre soc.absorbanta.Deasemeni s-a dispus radierea din Reg.Com.a soc absorbite,hotararea urmand sa se comunice in termen de 30 de zile"
Intrebarea mea este cand fac transmiterea patrimoniului?la 15.07.2015 sau cand primesc cerificatul de radiere.
La administratia financiara depun 010 si CUI-ul societatii absorbite sau si bilant pe 0 in termen de 30 de zile de la eliberarea certificatului de radiere,sau de la data la care TB a dispus inregistrarea mentiunii?

Alte discuții în legătură

Fuziune etapa a 2 a RAMONICI RAMONICI Buna ziua. In prima etapa am depus la registru proiectul de fuziune prin absorbtie pt 2 srl pe baza bilanturilor la 31.12.2009. Acum in etapa 2 trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Fuziune prin absorbtie rody16 rody16 Buna ziua Am nevoie si eu urgent de un raspuns. Am un caz in care s-a hotarat fuziunea prin absorbtie a doua societati, cu lichidarea uneia dintre ele. ... (vezi toată discuția)
Fuziune prin absortie floricageta floricageta Buna ziua, Va rog sa ma sprijiniti in rezolvarea urmatoarei probleme: -a fost publicat in MO fuziune a doua societatii ale aceluia administrator, ce ... (vezi toată discuția)