avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Fuziune etapa a 2 a
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Fuziune etapa a 2 a

Buna ziua. In prima etapa am depus la registru proiectul de fuziune prin absorbtie pt 2 srl pe baza bilanturilor la 31.12.2009. Acum in etapa 2 trebuie sa depun situatia financiara de fuziune.Ce trebuie sa depun bilanturile la 31.12.2009 pt cele 2 societati sau bilantul pt societatea absorbanta cu datele dupa ce absoarbe patrimoniul celeilalte ? Bilantul de fuziune se face pe formularul obisnuit de bilant ?
Cel mai recent răspuns: RAMONICI , utilizator 15:07, 25 Februarie 2010
Cautati un lichidator el stie ce are de facut pentru ambele soc.
La fuziune are loc dizolvarea fara lichidare a societatii absorbite si apoi radierea. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuziune societate prin absorbtie enachemariana_2007 enachemariana_2007 Buna ziua. Am primit de la avocat urmatorul mesaj\\"La data de 15.07.2015 TB a admis fuziunea si a dispus inregistrarea la Reg.Com.a mentiunii privind ... (vezi toată discuția)
Fuziune prin absorbtie rody16 rody16 Buna ziua Am nevoie si eu urgent de un raspuns. Am un caz in care s-a hotarat fuziunea prin absorbtie a doua societati, cu lichidarea uneia dintre ele. ... (vezi toată discuția)
Fuziune prin absortie carmenaurora carmenaurora BUNA ZIUA am inteles la ORC ca pentru fuziune prin absortie dintre 2 SRL, se depune in prima faza RAPORTUL DE FUZIUNE. as dori sa stiu concret ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)