Am infiintat un SRL-D in luna mai si trebuie sa depun declaratia 100 pt impozitul pe venit. Pana la 30 iunie nu am angajati.
Nu am mai depus declaratii de 4 ani , fiind in concediu de crestere copil si legislatia s-a schimbat intre timp foarte mult.
Va rog frumos sa ma ajutati cu cateva indrumari. Am descarcat de pe portal anaf programul pt declaratia 100 si am completat-o. Nu mai are loc de stampila, nu trebuie stampilata ? POt depune declaratia la ghiseu, fara semnatura electronica ? Si daca da, in ce format trebuie dusa la Administratia Fin ?
Dupa ce completati declaratia si o validati apare un dreptunghi cu semnatura unde semnati si stampilati. Fisierul pdf ca atare il salvati pe C.D. sau stick si, impreuna cu declaratia listata in 2 exemplare, le duceti la ghiseu si le inregistrati.
Declaratia 392b
Popu
Buna, o intrebare pentru cei care au depus deja declaratia 392 (A/B) pentru anul 2014: [b]se depune doar formulatul tiparit? [/b]
Intreb asta deoarece anii ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.