avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratie 100 SRL-D
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratie 100 SRL-D

Buna ziua,

Am infiintat un SRL-D in luna mai si trebuie sa depun declaratia 100 pt impozitul pe venit. Pana la 30 iunie nu am angajati.
Nu am mai depus declaratii de 4 ani , fiind in concediu de crestere copil si legislatia s-a schimbat intre timp foarte mult.
Va rog frumos sa ma ajutati cu cateva indrumari. Am descarcat de pe portal anaf programul pt declaratia 100 si am completat-o. Nu mai are loc de stampila, nu trebuie stampilata ? POt depune declaratia la ghiseu, fara semnatura electronica ? Si daca da, in ce format trebuie dusa la Administratia Fin ?

Multumesc anticipat,
Ioana Matei
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 15:39, 18 Iulie 2015
Dupa ce completati declaratia si o validati apare un dreptunghi cu semnatura unde semnati si stampilati. Fisierul pdf ca atare il salvati pe C.D. sau stick si, impreuna cu declaratia listata in 2 exemplare, le duceti la ghiseu si le inregistrati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 392b Popu Popu Buna, o intrebare pentru cei care au depus deja declaratia 392 (A/B) pentru anul 2014: [b]se depune doar formulatul tiparit? [/b] Intreb asta deoarece anii ... (vezi toată discuția)
Depunerea declaratiei vies 390 la ghiseu mik_zoltan mik_zoltan Subiect: Depunerea declaratiei VIES 390 la ghiseu Am doua intrebari: 1.) Se poate depune declaratia VIES 390 si la ghiseul unei reprezentatnte ANAF intr-un ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100 liliana-gina liliana-gina -sa inteleg ca din aceasta luna se depune online aceasta declaratie fara sa ai nevoie de semnatura electronica?#-o (vezi toată discuția)