Buna seara,un anume infractor a fost condamnat in Germania pt o fapta penala,nu stiu ce fapta a fost,de aceea va rog daca puteti sa imi scrieti cum anume pot afla date din dosar si mai ales pt ce fapta a fost condamnat.Nu stim nici macar orasul in care a fost judecat,fapta nici atat,nu avem niciun numar de dosar si nici nu stim unde anume sa cautam,am incercat si i-am gasit condamnarile si dosarele din tara...ca are si aici vreo 3. Infractorul este o ruda despre care nimeni din familie nu stie mare lucru. Stim doar ca a stat 12 ani in inchisoare,deci trebuie sa fi fost ceva grav. Multumesc anticipat!
Daca infactorul este de cetatenie romana -> poti incerca sa intrebi consulul/sectia consulara al/a Romaniei in Germania.
In principiu Sectia Consulara a Ambasadei Romaniei are datoria de a tine evidenta cetatenilor romani care sunt in inchisori pe teriritoriul pe care isi desfasoara activitatea.
Spun in principiu pentru ca in general nu se tine evidenta(doar suntem roamani.... cand lucram noi cum trebuie??)
In schimb ti se poate spune doar unde a fost inchis si pentru ce(doar ata se documenteaza), asta in cazul in care dai de un consul dragut(a) care stie si care vrea sa iti raspunda.
Buna seara in urma cu aproape 5 ani am fost inplicat intun accident cu tiru am intrat sub un pot mi sa retinut permisu la care nici in ziua de azi nu lam primit si nam prinit nicio decizie nici in romania nici in germanaia cum pot afla care a fost loata decizia mea cum pot afla despre caz dosar sau ce sa intamplat ma poate ajuta cineva mentionez ca am fost depistat si cu o aloclemie in corp care ar fi pedeapsa eu acum vreau sa tranzitez germanaia ce se poate intampla daca voi fi oprit atata timp cat eu nu stiu ce decizi sau loat va multumesc
Arestat in germania
mironov
Buna ziua,
Cativa prieteni au fost arestati pe teritoriul Germaniei(Bad Reichenhall ) in luna mai.Am primit un singur telefon de la ei , spunandu'mi ca au ... (vezi toată discuția)