Buna ziua , sunt in proces cu CNANDR SA CESTRIN BUCURESTI , am pierdut la fond, ca am circulat fara rovinieta valabila . Solutia de respingere la contestatia la executare facuta de mine a fost :
- B.E.J. ca fiind indreptata impotriva unei persoane fara calitate procesual pasiva
- pt C.N.A.D.N.R ca neintemeiata
- pt suspendarea executarii silite ... ca ramasa fara obiect
Ma intereseaza sa stiu daca pot sa invoc la instanta de apel , decizia nr.6 /16.02.2015 ( pe care nu am invocat-o la fondul cauzei ) prin care I.C.C.J. a decis ca :
- p.v.c.c intocmite in baza art.9 al.1 lit a si al. 2) si 3) din o.g. nr. 15/2002 "intocmite pe suport de hartie , transmise persoanelor sanctionate , sunt lovite de nulitate absoluta pentru lipsa semnaturii holografe a agentului constatator "in raport cu dispoziile art.17 din o.g.nr.2 /2001 ? Exista vreun model de actiune la instanta de apel in acest sens ??? Va multumesc anticipat
Bună ziua.
Citiți secțiunea de pe acest site " Codul rutier, contravenții și probleme conexe" .
Cu informațiile luate de aici, am cîștigat fondul , iar apelul CNANDR a fost respins.
Trebuie să primesc Hotărârea pentru a o face irevocabilă
Toată stima avocaților, juriștilor și utiulizatorilor care depun in acest site informații utile.
O duminică plăcută
Dacă înţeleg bine, dvs. aţi formulat contestaţie la executare care v-a fost respinsă. Aţi formulat şi plângere contravenţională? Dacă răspunsul este "da", care este hotărârea instanţei?