avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces CNADNR - ROVINIETA
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces CNADNR - ROVINIETA

Buna ziua , sunt in proces cu CNANDR SA CESTRIN BUCURESTI , am pierdut la fond, ca am circulat fara rovinieta valabila . Solutia de respingere la contestatia la executare facuta de mine a fost :
- B.E.J. ca fiind indreptata impotriva unei persoane fara calitate procesual pasiva
- pt C.N.A.D.N.R ca neintemeiata
- pt suspendarea executarii silite ... ca ramasa fara obiect
Ma intereseaza sa stiu daca pot sa invoc la instanta de apel , decizia nr.6 /16.02.2015 ( pe care nu am invocat-o la fondul cauzei ) prin care I.C.C.J. a decis ca :
- p.v.c.c intocmite in baza art.9 al.1 lit a si al. 2) si 3) din o.g. nr. 15/2002 "intocmite pe suport de hartie , transmise persoanelor sanctionate , sunt lovite de nulitate absoluta pentru lipsa semnaturii holografe a agentului constatator "in raport cu dispoziile art.17 din o.g.nr.2 /2001 ? Exista vreun model de actiune la instanta de apel in acest sens ??? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 20:21, 20 Iulie 2015
Bună ziua.
Citiți secțiunea de pe acest site " Codul rutier, contravenții și probleme conexe" .
Cu informațiile luate de aici, am cîștigat fondul , iar apelul CNANDR a fost respins.
Trebuie să primesc Hotărârea pentru a o face irevocabilă
Toată stima avocaților, juriștilor și utiulizatorilor care depun in acest site informații utile.
O duminică plăcută
Dacă înţeleg bine, dvs. aţi formulat contestaţie la executare care v-a fost respinsă. Aţi formulat şi plângere contravenţională? Dacă răspunsul este "da", care este hotărârea instanţei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare dorudrg dorudrg buna ziua.astazi 22.03.2018 am avut un proces cu cei de la kruk in legatura cu o suma de bani datorata in urma unui credit bancar din 2008 instanta mi.a ... (vezi toată discuția)
Anulare ordin de compensare intre firme stelian67 stelian67 Care ar fi instanta competenta a anula un Ordin de compensare intre doua societati comerciale intocmit cu scopul de a impiedica executarea silita? Acest Ordin ... (vezi toată discuția)
Dosar de executare silită nefinalizat. cum se explică o nouă somație de executare cu o zi înainte de pronunțarea sentinței? are rost să fac o nouă contestație? Notsure Notsure Buna seara! am si eu un caz de executare silita din partea recuperatorilor de credite, mai exact poprire pe salariu. am facut contestatie invocand ... (vezi toată discuția)