avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale anulare ordin de compensare intre firme
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

anulare ordin de compensare intre firme

Care ar fi instanta competenta a anula un Ordin de compensare intre doua societati comerciale intocmit cu scopul de a impiedica executarea silita?
Acest Ordin de compensare este facut fara intermediul Institutului de Management si informatica asa cum obliga Og 77/ 1999 in cazul compensarii de facturi de peste 10.000 ron.
Cel mai recent răspuns: stelian67 , utilizator 21:13, 17 Septembrie 2010
sa inteleg ca deja este pornita actiunea de executare a uneia dintre societati?la ce instanta se afla?sau in ce stadiu este?pentru a putea sa va dam un raspuns cat mai corect avem nevoie de mai multe informatii. puteti sa ne contactati pe site-ul nostru - www.pelinari.ro societate de avocatura

Suntem in faza de recurs cistigind fondul cit si apelul in ceea ce priveste validarea popririi in mina tertului. Tert care invoca un ordin de compensare intre ei dar care este facut fara respectarea O.G. 77/1999 .
ne intereseaza strict instanta competenta a constata nulitatea ordinului de compensare in valoare de sub un miliard lei vechi. Judecatorie sau Tribunal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare ordin de compensare stelian67 stelian67 Care ar fi instanta competenta a anula un Ordin de compensare intre doua societati comerciale intocmit cu scopul de a impiedica executarea silita? Acest Ordin ... (vezi toată discuția)
Cerere de interventie faliment stelian67 stelian67 Am un titlu executoriu impotriva unei sc ,o voi numi A ,care pentru a evita executarea lui si-a instrainat activele catre alta sc ,o voi numi B. ... (vezi toată discuția)
Scutire penalizari mery2011 mery2011 buna ziua, am o intrebare , ca societate am de incasat de la Primarii si in acelasi timp am de plata la bugetul statului consolidat , nu se poate face o ... (vezi toată discuția)