Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →
ca sa fiu exact: noi avem un titlu impotriva societatii Aobtinut pe baza somatiei de plata. Societatea a si-a instrainat toate activele catre societatea B de la care avea inchiriat un spatiu(inainte de pronuntarea instantei asupra contestatiei in anulare depusa de A) . La data instituirii sechestrului asigurator si cu 7 zile dupa ce atit a cit si b fusesera notificati prin executor judecatoresc intocmesc un ordin de compensare in care A compenseaza cu B contravaloare active cu contravaloare chirie. Noi am cerut instituit poprire in mina tertului B in baza facturilor obtinute la instituirea sechestrului ,iar la validarea acestei popriri societatea b a depus un ordin de compensare care desi este intocmit de peste un an si jumatate nu are viza IMI. In acest ordin se compenseaza facturi cu mult peste 10.000 ron . Am cistigat la validarea popririi atit in fond cit si apel urmind recursul si ne gindeam sa solicitam constatarea nulitatii ordinului de compensare intr-o actiune separata intrebind care ar fi instanta competenta Tribunalul sau judecatoria ordinul in totalitate fiind de sub 100.ooo ron daca s-ar lua in functie de valoare credem ca competenta apartine judecatoriei dar vrem sa fim siguri.