avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general anulare ordin de compensare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

anulare ordin de compensare

Care ar fi instanta competenta a anula un Ordin de compensare intre doua societati comerciale intocmit cu scopul de a impiedica executarea silita?
Acest Ordin de compensare este facut fara intermediul Institutului de Management si informatica asa cum obliga Og 77/ 1999 in cazul compensarii de facturi de peste 10.000 ron si compenseaza datorii de aproximativ 70.000 ron
Cel mai recent răspuns: stelian67 , utilizator 10:30, 18 Septembrie 2010
Ok. Platiti factura moderatorului ;)

Lasand gluma, apelati la un avocat, pt ca speta nu e simpla.
Ultima modificare: Vineri, 17 Septembrie 2010
exit vs exit, utilizator
stiu dar din pacate am o proasta impresie despre avocatii din zona ,cel impotriva caruia am solicitat validarea popririi fiind unul dintre potentatii zonei consider ca e mai sigur sa ma reprezint singur de altfel actiunile de validare (sunt 2 pentru ca sunt si doua titluri) le-am cistigat atit in fond si apel . Azi i-am papat de vii avocatii la contestatia la executare cistigind-o si pe asta. Pentru a evita validarea ,tertul a cerut insolventa societatii A ,am facut cerere de interventie in baza titlului i-a fost respinsa si cererea de insolventa . A facut somatie de plata ipotriva lui A in ideea de a-mi opune un alt titlu la titlul meu executoriu ,la fel am facut cerere de interventie si i s-a respins si somatia.
Nu cred ca as gasi un avocat care sa aiba macar rabdarea sa ma asculte singurii care sunt in stare de ceva sunt cei angajati de el .
asa ca nu am ce sa fac mai o intrebare pe avocat net mai o documentare si pina acum mi-au iesit toate ,executind chiar o parte din suma iar de luni urmind restul. Falimentul se judeca in recurs peste vreo 2 luni pina atunci imi voi executa titlurile si s-ar putea ca la recurs sa fiu de acord cu declansarea insolventei :D
asa ca sa se suspende orice cauza in care este implicat A si mai avind un titlu care vine din urma impotriva lui A ,dar de valoare mica ,sa ma inscriu si la masa credala.:D
Din cele prezentate, se pare ca aveti cunostinte temeinice juridice.

In acest caz, va urez succes in demersul dvs.

multumesc ,aveam doar o vaga incertitudine daca anularea Ordinului de compensare priveste valoarea materiala in stabilirea competentei. Nu voiam sa risc in a adresa cererea judecatoriei si sa astept vreo 6 lui pentru declinarea competentei catre tribunal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de interventie faliment stelian67 stelian67 Am un titlu executoriu impotriva unei sc ,o voi numi A ,care pentru a evita executarea lui si-a instrainat activele catre alta sc ,o voi numi B. ... (vezi toată discuția)
Anulare ordin de compensare intre firme stelian67 stelian67 Care ar fi instanta competenta a anula un Ordin de compensare intre doua societati comerciale intocmit cu scopul de a impiedica executarea silita? Acest Ordin ... (vezi toată discuția)
Calitate procesuala stelian67 stelian67 Am fost pirit intr-un proces mai exact firma pe care o reprezint ca administrator ,am cistigat la fond dar s-a atacat hotarirea primei instante cu recurs . ... (vezi toată discuția)